Značky Počet značek: 81

na stránku
Zobrazeno 46 – 54 z 81 položek
  • Naše Farmy

    Hospodaříme ekologicky. Chráníme přírodu, která nám umožňuje dodávat na trh kvalitní, chutné a zdraví prospěšné produkty jasného původu. Prodáváme a dál zpracováváme a to 100% bez chemie, maso volně pasených zvířat na čistých loukách Vysočiny...

    Naše Farmy Pá-Pá, s.r.o.,
    Šlapanice u Brna

    Počet produktů: 0

  • NOVOFRUCT SK, s. r. o.

    Výrobce produktů OVKO

    Počet produktů: 0

  • Nutrend

    NUTREND je předním českým výrobcem sportovních doplňků výživy a potravin pro aktivní životní styl. V roce 2017 oslaví společnost NUTREND 24 let úspěšného působení na českých i zahraničních trzích

    Počet produktů: 0

  • od Macháčků

    Jmenuji se Helena Macháčková a když to všechno začalo, byla jsem na mateřské. Mám doma tři sluníčka - už docela velkou slečnu Verunku a malou Gitulku. V lednu 2013 nám přibyl ještě malý Robert. Bydlíme v malé vesničce Bučí na severním Plzeňsku. Náš vesnický život si moc užíváme. Zahrada, kytičky, procházky...Náš dům zní smíchem a voní v něm pohoda. Můj manžel Richard však má rád, když voní i něco dobrého z kuchyně. Přišla jsem na to, že láska opravdu prochází žaludkem. :-) Když jsem pak přemýšlela nad dárkem pro své blízké, logicky mě napadlo, že je potěším něčím, co do jejich domovů přinese vůni, pohodu a zahřeje nejen u srdíčka. 

    Počet produktů: 0

  • Paštiky Eva Rašovská

    Ručně vyráběné paštiky, trhaná masa a pomazánky...Všechny výrobky jsou bez konzervantů a lepku. Navíc jsou speciálně sterilované, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.

    Vyráběné s láskou, péčí a důrazem na kvalitu! Ochutnejte a u jedné skleničky určitě nezůstanete!

  • Pečivo od Staňky

    Paní Staňka Elšíková začínala s pečením v době, kdy její děti byly malé a ona jim chtěla dopřát kvalitní pečivo bez rafinovaného cukru, živočišných a chemických produktů. A protože v té době na trhu nebylo dostupné, pustila se do pečení sama.

    Počet produktů: 0

  • Pekařství Křižák - Boleradice

    Pekařství Křižák se už dvacet let drží své zásady péct podle základních receptů v jejich nejčistší podobě.

  • Perla

    Je obchodní značkou Antonína Zetíka, který vyrábí trvanlivé cukrovinky. Cílem firmy je hlavně vysoká kvalita výrobků, čehož se snaží dosáhnout důkladným výběrem kvalitních surovin a jejich šetrnym zpracováním.

Zobrazeno 46 – 54 z 81 položek