Značky Počet značek: 81

na stránku
Zobrazeno 37 – 45 z 81 položek
  • Kozí Hrádek

    Rodinná ekologická farma z Hustopečí nad Bečvou s produkcí kvalitních domácích produktů z kozího, kravského i ovčího mléka,
    výtečných uzenin ....

    Funguje na principu eko-farmy bez použití chemie.

    Obhospodařuje 53ha pozemků v nejvýchodnějším výběžku Olomouckého kraje, na samém konci regionu Moravská brána, tady u nás se vstupuje na Valašsko. Právě zde se snoubí to nejlepší z obou regionů.

  • Kroutil, s.r.o.

    Společnost Kroutil, s.r.o. není výrobcem, ale distributorem slepičích vajec pro Brno a blízské okolí.

  • Lacrum s.r.o.

    Mlékárna Lacrum Velké Meziříčí byla od roku 1960 přes 30 let součástí koncernového podniku Lacrum Brno. V květnu 2011 se vrátila mlékárna ve Velkém Meziříčí opět do rukou zemědělských vlastníků.

  • MEDMORAVIA

    Společnost MEDMORAVIA s.r.o. vznikla na podzim 2009 a od svého počátku je provozovatelem a distributorem Včelařské stanice Rajhradice. 

    Majitel firmy p. Opletal medem doslova žije. Jeho med je té nejvyšší kvality.

  • Mikrofarma

    Mikrofarma - brněnská zrárna a řeznictví s úctou k masu - odebírá maso jen od místních zemědělců, kteří zvířatům zajišťují dobré podmínky a šetrnou porážku. Velkou devizou je vlastní zrárna, ve které zraje hovězí 5-7 týdnů ve visu, tzv. za sucha.

    Počet produktů: 0

  • Miroslav Horut Bio minimlékárna

    Jako soukromá zemědělská BIO farma hospodaří Miroslav Horut v Rožnově pod Radhoštěm a okolí 15 km. Pozemky se nachází v podhůří Beskyd a rozkládají se na ploše 60 ha luk a pastvin. Historie této farmy sahá do roku 2001.

    Počet produktů: 0

  • Missiva

    Filozofie firmy: „Naši planetu jsme nezdědili po svých předcích, ale půjčili jsme si ji od svých dětí.“ Firma se zabývá vztahem člověka k přírodě, vztahem člověka k druhým lidem v různých situacích, svého vlivu na ostatní lidi a vztahem člověka k sobě samotnému a k možnosti volby každého jedince. 

  • Mitonka

    Příběh mitonky:
    Kdysi dávno, kdy se nám narodilo miminko, jsem začala přemýšlet nad složením dětské kosmetiky. Zamyslela jsem se nad složením kosmetiky vůbec a začala klást větší důraz na správný výběr. Odtud už byl jen malý krůček začít vyrábět sama. Občas jsem své výrobky darovala rodině a kamarádkám. Malému pomohly krémy s ekzémem. Pozitivní ohlasy mě natolik povzbudily, že jsem výrobě různých krémů, deodorantů, balzámů na rty, solí do koupele, mýdel a tak dále naprosto propadla.

    Jednoho dne se zrodil nápad věnovat se výrobě přírodní kosmetiky naplno. Zkusila jsem povýšit koníček na něco skutečného. A povedlo se. Bylo to náročné. Ale stojí to za to. Nejlepší v životě je dělat práci, která opravdu baví a naplňuje. Baví mě dělat lidem radost. Jsem šťastná, když se za mnou zákazníci znovu a znovu vracejí. Dodává mi to neskutečnou energii posouvat se stále dál a dál.

    Počet produktů: 0

Zobrazeno 37 – 45 z 81 položek