Značky Počet značek: 81

na stránku
Zobrazeno 10 – 18 z 81 položek
  • Čokoládovna Troubelice

    Čokoládovna Troubelice se zabývá zpracováním a dovozem kakaových produktů z Ekvádoru, ze kterých vyrábí čokolády a instantní kakaový nápoj dle vlastních receptů. Výrobky neobsahují žádná zahušťovadla ani chemické látky.

    Počet produktů: 0

  • Čokoládovny Fikar

    Společnost Čokoládovny Fikar, s.r.o. vznikla v roce 1998. Je to tradiční výrobce dutých figurek.

    Počet produktů: 0

  • Country Life

    Country Life fe je česká rodinná firma, která vznikla v roce 1991. Jejím zakladatelem a majitelem je Otakar Jiránek, jeden z průkopníků biopotravin u nás. 

  • Domácí Dobroty

    Paní Jana Kubová se nejdříve věnovala sušení ovoce, postupem času začala vyrábět i vynikající müssli a stále přidává další dobroty. Vše vyrábí výhradně z českých surovin prvotřídní kvality bez použití konzervantů.

  • Ekofarma Javorník

    Navazuje na dlouholetou zemědělskou tradici, v podhorské oblasti CHKO Bílé Karpaty na hranicích se Slovenskem působí od roku 1996. Hospodaří v systému ekologického zemědělství se šetrným přístupem k půdě a vytvořením kvalitních podmínek pro ustájení a chov zvířat.

    Rozhodli se část ekologické produkce postupně zpracovávat. Mimo rostlinnou a živočišnou výrobu se zaměřují na zpracování vlastního BIO mléka v malé mlékárně, provozují pekárnu, ke zhodnocení ovoce slouží pěstitelská pálenice a pro zpracování masa a masných výrobků připravují vybudování vlastní bourárny masa.

    Filozofie:
    zdravá krajina + zdravé krmiva = kvalitní vlastní produkty a potraviny

  • Ekofarma Pospíšilovi

    Obděláváme asi 22 ha, z toho je 15 ha orné půdy, na které pěstujeme krmné plodiny pro naše zvířata, jeteloviny, brambory, krmnou řepu, mák a zeleninu. Na necelém 1 ha máme založený sad, s jehož rozšiřováním bychom chtěli pokračovat. Ze zeleniny pěstujeme mrkev, petržel, pastinák, cibuli, naťovou cibulku, pórek, ředkvičky atd.

    Chováme kačeny, kuřata, krávy, prasata, ovce, kozy, slepice, psy a kočky – pestré osazenstvo, ale po málo kusech. Po telefonické domluvě je možné hospodářství navštívit a na zvířátka se podívat. Obzvlášť jehňata a kůzlata jsou k zulíbání ...

  • Ekoprodukt

    Společnost Ekoprodukt, spol. s r.o. se zabývá výrobou sójových a proteinových produktů, se zaměřením na jejich kvalitu, ekologii a čistotu. Výrobky jsou bez chemické konzervace a lepku!

  • Eri

    Jejich příběh pečení se začal v roce 1995, kdy malý rodinný podnik ERI zahájil výrobu a distribuci tradičních domácích bramborových placek, tzv. patentů. Od té doby se dynamickým rozvojem transformovali do podoby silné a moderní společnosti, která se dokáže flexibilně přizpůsobit náročným požadavkům svých zákazníků.

    Tuhle výrobní firmu byste našli v Hodoníně.

    Počet produktů: 0

  • Farma Bařice

    Pan Zdeněk Albert chová v Bařicích slepice a orientuje se tak na produkci vajec volného chovu, tzn. označení 1. Celý jeho provoz je pravidelně kontrolován Státní veterinární správou. Jeho chov čítá přes 1000 nosnic, které mají k dispozici velký "zelený" výběh a k tomu teletník se spoustou slámy a bidel.

Zobrazeno 10 – 18 z 81 položek