Značky Počet značek: 81

na stránku
Zobrazeno 19 – 27 z 81 položek
  • Farma Poříčí

    Počet produktů: 0

  • Farma Ráječek

    Hospodaří na polích nedaleko centra Brna. Sortiment zaměřuje potřebám gastronomie - z toho vyplývá filozofie farmy: "Nikoli množství, ale kvalita, čerstvost a spokojenost zákazníka". Farma Ráječek - zdroj chutné zeleniny.

    Počet produktů: 0

  • Farma rodiny Němcovy

    Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby svým zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše zem dává. Řadí se mezi nejlepší obdobné podniky ve zpracování mléčných produktů v ČR.

  • Farma Rudimov

    Žijeme a hospodaříme v souladu s přírodou
    Nasloucháme, učíme se od ní a produkujeme prvotřídní vyzrálé maso a masné výrobky v bio kvalitě.

    V malebném podhůří Bílých Karpat působí naše rodinná ekologická Farma Rudimov již od roku 2003. Zaměřili jsme se na chov ovcí plemene Romney Marsh a hovězího dobytka plemene Aberdeen Angus. Zvířata se celoročně pasou na loukách a jsou chována v souladu s jejich přirozenými potřebami (tzv. wellfare). Zároveň tak také pomáhají s nenásilnou údržbou této krásné, chráněné krajiny.

  • Farma Sokol

    Farma Sokol je rodinnou farmou manželů Sokolových, kterou byste našli v podhůří Orlických hor, v malebné vesničce jménem Rampuše.
    Se zemědělstvím začali v roce 2010, od roku 2011 farmě vyrábí výrobky mléčného a masného původu

    Počet produktů: 0

  • Farma Těšany

    Mléko pro naše sýry nám dávají kravičky z chovu společnosti Agro Monet, a.s. v Těšanech. Chov je přitom registrován svazem chovatelů v ČR v plemenné knize holštýnského skotu.

  • Farma u tří dubů

    Přátelé, určitě víte, že delší dobu u nás dochází k transformaci společnosti z agroprůmyslového podniku na regionální farmu. V posledních letech jsme zmenšili celkovou výměru, ale přidali novinky jako jahody, broskve, meruňky, dýně a nové odrůdy révy vinné. Na polích jsme přidali pátou plodinu (Jetel nachový) a vysazujeme krmné a medonosné biopásy. Začali jsme část vlastní produkce zpracovávat a vytváříme vztahy s okolními farmáři, tak abychom si navzájem doplňovali sortiment. Touto cestou bychom chtěli dál pokračovat a soustředit se na výrobu a prodej farmářských produktů pro náš region. Proto jsme se rozhodli, že nebudeme dále AGRO, ale FARMA U TŘÍ DUBŮ.

    Počet produktů: 0

  • Farmia Food

    FARMIA FOOD

    ZELENINA NAROZENÁ VE ZNAMENÍ RYB

    Zelenina a ryby ve vysoké kvalitě, kterou chcete mít každý den.
    Za využití nových technologií vytváříme celoročně dostupné produkty vynikající chutí, výživností i celkovou vitalitou. Naprosto čisté, bez napouštění chemií. Takové, jaké příroda vždycky chtěla plodit.


  • Hakne - Hausknechtův knedlík

    Napsali o sobě: Náš příběh začíná dne 26.06.1995 kdy spustila provoz malá rodinná firma, která se snaží specializovat na výrobu knedlíků. Na začátku vyrábíme knedlíčky v pronajatých prostorách, které ale postupem času a prostoru ve výrobě nestačily. Firma zakupuje vlastní provozovnu, která ale zdaleka nevyhovuje dnešním požadavkům a proto prochází nákladnou rekonstrukcí. V roce 2000 jsme založili firmu HaKne, spol. s r. o. pod registrovanou ochranou známkou Hausknechtův knedlík

Zobrazeno 19 – 27 z 81 položek